Κατηγορίες
κεντρική μουσική προτάσεις

Διαδικτυακές συναυλίες από την Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού του δήμου Κομοτηνής

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού -Παιδείας – Αθλητισμού Κομοτηνής δίνει τη δυνατότητα σε ολιγομελή σχήματα, να εμφανιστούν σε ένα κύκλο διαδικτυακών συναυλιών, που θα μεταδίδονται από της σελίδα της στο Facebook.

Έτσι, οι επόμενες μεταδόσεις θα γίνουν το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Μαΐου, και είναι:

Το Σάββατο 23 Μαΐου, στις 8.30 μ.μ., η διαδικτυακή συναυλία της Ιφιγένειας Φλώρας Αθανασοπούλου και του Γιώργου Κελεσίδη. Το ντουέτο, παίρνει γνωστά παραδοσιακά και σύγχρονα τραγούδια και διανθίζοντάς τα με ambient στοιχεία, μετατρέποντας τα σε κάτι καινούριο.

Την Κυριακή 24 Μαΐου, στις 8.30 μ.μ., η διαδικτυακή συναυλία της Ελένης Αποστολίδου και του Νίκου Μελά, με γνωστά τραγούδια από την Ελληνική μουσική σκηνή.

Αποστολίδου – Μελάς

Οι πολίτες της Κομοτηνής, το μόνο που έχουν να κάνουν, είναι την ώρα των συναυλιών να είναι στη σελίδα της ΔΚΕΠΠΑΚ στο Facebook προκειμένου να τις παρακολουθήσουν ζωντανά στις οθόνες τους

Μετά το πέρας των συναυλιών, τα βίντεο που θα προκύψουν, θα παραμένουν στη σελίδα, για να τα παρακολουθήσουν αργότερα και όλοι όσοι δεν θα μπορέσουν την συγκεκριμένη μέρα και ώρα.