Κατηγορίες
μουσείο

Στήριξε το μουσείο…έκκληση που απευθύνει σε όλους η ΦΕΞ

Γιατί είναι σημαντική η επαναλειτουργία του μουσείου;

Στα χρόνια που πέρασαν, το ίδιο το κτήριο του μουσείου, τα εκθέματα που υπάρχουν σε αυτό, αλλά και οι άνθρωποι που εργάζονται για την ανάδειξη και τη διατήρησή τους, αφηγήθηκαν με ένα τρόπο ξεχωριστό το παρελθόν της πόλης και των πολιτών της. Με τη δική σου βοήθεια σήμερα θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσει αυτό το αφήγημα και στο μέλλον.

Γιατί θα πρέπει να με ενδιαφέρει η στήριξη του μουσείου;

Το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων του μουσείου καλύπτεται από τα εισιτήρια των επισκεπτών του και τα έσοδα που συγκεντρώνει από την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων στα πλαίσια της λειτουργίας της Φ.Ε.Ξ. Οι τελευταίοι τρεις μήνες ακύρωσαν κάθε οικονομικό προγραμματισμό του μουσείου. Οι προβλέψεις για τους μήνες που θα ακολουθήσουν πρέπει να μας προβληματίσουν για τη δυνατότητα του μουσείου να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.

Με ποιο τρόπο μπορώ να υποστηρίξω τη λειτουργία του μουσείου;

Paypal. Ακολουθήστε το link από το παρακάτω σύνδεσμο για δωρεά μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας ή λογαριασμού Paypal

Κατάθεση μέσω τραπέζης στους λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΟΨΕΩΣ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 43554523332 IBAN: GR 79 0110 4350 0000 4355 4523 332

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΟΨΕΩΣ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 6612 115627 781 IBAN: GR90 0171 6120 0066 1211 5627 781

Επικοινωνία: fexorg@otenet.gr +30 25410 25421

Με την κατάθεσή σου μπορείς,

1. Να προ-αγοράσεις το εισιτήριο σου αξίας 4€ και να επισκεφθείς το μουσείο όποτε θελήσεις στο μέλλον προσκομίζοντας την απόδειξη της κατάθεσή σου.

2. Να αγοράσεις τον κατάλογο των Εκθεμάτων του μουσείου αξίας 5€ ή τις Εκδόσεις της Φ.Ε.Ξ. αξίας 10€ προσκομίζοντας την απόδειξη της κατάθεσή σου.

3. Να υποστηρίξεις τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης του κτηρίου που πραγματοποιούνται σε ετήσια βάση αναγράφοντας ως αιτιολογία της κατάθεσή σου ΄Συντήρηση’.

4. Να υποστηρίξεις το επιστημονικό έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη στο μουσείο και αφορά στην τεκμηρίωση και ψηφιακή αποθήκευση του αρχείου που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά στους κατοίκους της περιοχής με καταβολές από τη Μικρά Ασία και την Αρμενία, αναγράφοντας ως αιτιολογία της κατάθεσή σου ‘Αρχεία’.

5. Να καταθέσεις τη δωρεά σου αναγράφοντας ως αιτιολογία της κατάθεσή σου ‘Δωρεά’.

Από τη μεριά μας θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για την πολύτιμη υποστήριξή σου.