Κατηγορίες
εργαστήρια - σεμινάρια κεντρική συνέδριο

28o Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στην Κομοτηνή

Το 28ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (Δ.Σ.Φ.Α.Α.) θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 17 Μαΐου 2020 στην Πανεπιστημιούπολη της Κομοτηνής

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές το συνέδριο θα φιλοξενήσει ημερίδα για τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, σεμινάρια, στρογγυλές τράπεζες, καλές πρακτικές αλλά και δράσεις που φέρνουν την κοινωνία εντός του Πανεπιστημίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα του συνεδρίου: https://icpess.gr
ή επικοινωνήστε μαζί μας στο email: icpess@artion.com.gr

Σημαντικές Ημερομηνίες

 • Έναρξη υποβολής  περιλήψεων και προ- εγγραφή: 10/12/2019
 • Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης περιλήψεων: 28/02/2020 10/03/2020
 • Ενημέρωση συγγραφέων για διορθώσεις : 30/03/2020
 • Οριστική υποβολή διορθωμένων περιλήψεων: 04/04/2020
 • Ειδοποίηση αποδοχής  περιλήψεων: 08/04/2020
 • Λήξη προ- εγγραφών (χαμηλότερο κόστος): 15/04/2020
 • Έναρξη Συνεδρίου: 15/05/2020

Υποβολή Περιλήψεων

Προκειμένου οι περιλήψεις να αξιολογηθούν από τους κριτές και να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα του Συνεδρίου θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά. Εγγραφείτε στο https://icpess.gr από το κουμπί «Εγγραφή» και στη συνέχεια υποβάλετε την περίληψή σας συμπληρώνοντας τη «Φόρμα Υποβολής Εργασίας».

Περιλήψεις που θα σταλούν με ηλεκτρονικό ή κανονικό ταχυδρομείο ΔΕΝ θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα του Συνεδρίου.Στην περίπτωση που κατά την ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής της θεματικής ενότητας κατά την οποία με βάση το πρόγραμμα παρουσιάζεται μια εργασία, δεν παρουσιαστεί κανένας από τους συγγραφείς της εργασίας, η περίληψη ΔΕΝ θα συμπεριληφθεί στα πρακτικά του Συνεδρίου.

Παρακαλούμε, πριν από την υποβολή της περίληψης, μελετήστε προσεκτικά τις Οδηγίες Συγγραφής & Υποβολής της:

 1. Φροντίστε τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε τόσο στη φόρμα εγγραφής όσο και στην υποβολή της περίληψης να είναι ακριβή και σωστά. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην εισαγωγή των ονομάτων των συγγραφέων και των ιδρυμάτων τους, τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά.
 2. Φροντίστε να πληκτρολογήσετε σωστά το e-mail σας ειδάλλως δε θα υπάρχει καμία δυνατότητα επικοινωνίας με την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου.
 3. Η υποβολή περίληψης είναι απαραίτητη για την παρουσίαση τόσο των προφορικών όσο και των ψηφιακά αναρτημένων ανακοινώσεων (e-poster).
 4. Μελετήστε προσεκτικά τις θεματικές ενότητες και υποβάλλετε την περίληψή σας σε αυτήν στην οποία αντιστοιχεί περισσότερο.
 5. Επιλέξτε αν η εργασία σας θα παρουσιαστεί ως προφορική ή ψηφιακά αναρτημένη ανακοίνωση. Ωστόσο οι κριτές των περιλήψεων έχουν τη δυνατότητα ν’ αλλάξουν μία ανακοίνωση από προφορική σε ψηφιακά αναρτημένη (και το αντίστροφο) στην περίπτωση που το κρίνουν σκόπιμο.

*Μπορείτε, ως ομιλητής, να παρουσιάσετε μέχρι 2 περιλήψεις.

Οι ημερομηνίες αξιολόγησης και διόρθωσης των περιλήψεών σας γνωστοποιούνται από το site του 28ου Δ.Σ.Φ.Α.Α. αλλά και μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Προκειμένου να τηρήσετε με συνέπεια τις ημερομηνίες αυτές, παρακαλείστε να παρακολουθείτε τακτικά τα e-mails σας και την ηλεκτρονική διεύθυνση του Συνεδρίου.
Στην περίπτωση που δεν τηρήσετε με συνέπεια κάποια από τις προθεσμίες υποβολής και διόρθωσης των περιλήψεών σας, θα υπάρχει αυτόματη απόρριψη της περίληψής σας.