«Α ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ. ? !» Stand up comedy από τον Κωνσταντίνο Ραβνιωτόπουλο στην ΞάνθηΟ Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος παρουσιάζει την special stand up comedy παράστασή του με τίτλο: «Α ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ. ? !»

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό – ξεκαρδιστικό one man show, όπου ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος διακωμωδεί σχεδόν τα πάντα: Τι εννοούμε όταν λέμε: «τι κάνεις; Καλά!» γιατί τελικά δεν είμαστε καλά; Πότε παίρνεις ραντεβού στον ΕΟΠΠΥ; γιατί δεν περνάμε καλά στις διακοπές στο χωριό, ή με φίλους, ή με τον/την σύντροφό μας; Πόσο παράξενες παραγγελίες ακούν οι σερβιτόροι… Επίσης εάν σας ενοχλούν τα τηλεφωνήματα από εταιρείες, εάν πιστεύετε ή όχι στις προλήψεις, εάν θέλετε να μάθετε τι σχέση έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους… καντηλανάφτες, οι γοργόνες με τις Κνίτισσες, πως μας έχει χαζέψει η τεχνολογία, πως μπορούμε να χωρίσουμε εξ αιτίας του κινητού και γιατί τελικά εξαφανίζονται οι γέροι, αλλά και τόσα άλλα ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ διάρκειας 90’ περίπου.

Είσοδος 7€ με κρασί – μπύρα
*πληροφορίες – κρατήσεις θέσεων: ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ Τηλ.: 25410 25421

Ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος ένας από τους πιο γνωστούς κωμικούς του είδους, έχει κάνει χιλιάδες παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα εδώ και 25 χρόνια, ενώ η παράστασή του « Α ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ» έχει παιχτεί στα φεστιβάλ κωμωδίας Αθήνας και Κρήτης και με μεγάλη επιτυχία στα θέατρα Αθήναιον και Αριστοτέλειον Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος έχει συμμετάσχει επίσης σε τηλεοπτικές σειρές όπως: «παρά πέντε», «Παρθένα ζωή» κ.α, σε θεατρικές παραγωγές, έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά τηλεοπτικά σποτ, συμπαρουσιαστής στο τηλεπαιχνίδι «λες και το ‘ξερες» και έχει και δυο σειρές στο you tube https://www.facebook.com/ravnio/

Η ΞΑΝΘΗ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ
14η ΠΕΡΙΟΔΟΣ – ΞΑΝΘΗ 2019 / ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ – ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΗ ΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΞΑΝΘΗΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ / ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΣΠΥΡΟΣ ΓΚΙΚΟΝΤΗΣ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΗ ΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ 2019

Date

Κυριακή 3 Νοέ 2019

Time

21:00 - 22:30

Cost

7 ευρώ (με κρασί/ μπύρα)

Τοποθεσία

Σπίτι Πολιτισμού της ΦΕΞ
Μαυρομιχάλη 5, Ξάνθη
Κατηγορίες
Φιλοπρόοδος Ένωση Ξάνθης

Διοργανωτής

Φιλοπρόοδος Ένωση Ξάνθης
Phone
2541 025421
Email
fexanthis@gmail.com
Website
http://www.fex.org.gr
QR Code

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.