Ο Καραγκιόζης Προφήτης

Ο Θίασος Σκιών «Τα παραμύθια του Καραγκιόζη» παρουσιάζει την παράσταση «Ο Καραγκιόζης Προφήτης» το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στις 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου τη συγκεκριμένη μέρα θα λειτουργήσει έκθεση ζωγραφικής για το θέατρο σκιών από τις 17:00. Η σπουδαία λαϊκή ζωγράφος ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ ΜΠΑΡΗ (γαρυφαλλια μπαρη) θα παρουσιάσει για πρώτη φορά πίνακές της που αφορούν τον Καραγκιόζη. Η ζωγράφος απεικονίζει στον καμβά της φιγούρες και σκηνές από παραστάσεις του θιάσου σκιών «Τα παραμύθια του Καραγκιόζη». Για πρώτη φορά στα χρονικά γίνεται μια τέτοια σύμπραξη και είμαστε περήφανοι που αυτή η προσπάθεια θα παρουσιασθεί στον τόπο καταγωγής της Γαρυφαλιάς Μπαρή.

Λίγα λόγια για την παράσταση: Ο Καραγκιόζης, με τη συνοδεία του φίλου του Διονυσίου, προσπαθεί να ξεγελάσει το σεράι, για να τους δώσουν χρήματα, για τα οποία δεν είχαν δουλέψει ποτέ. Τον καταλαβαίνουν όμως και πάει για κρεμάλα. Τι να κάνει, για να γλιτώσει; Αναλαμβάνει την «επικοινωνία» του Πασά με το συγχωρεμένο τον πατέρα του, μετατρέπεται σε διαμεσολαβητή ανάμεσα στον επάνω και τον κάτω κόσμο, γίνεται Προφήτης. Θα τα καταφέρει άραγε να τη γλιτώσει;

Η συνέχεια στο πανί…
Γενική Είσοδος: 5 €

Date

Σάββατο 2 Νοέ 2019

Time

18:00 - 19:00

Cost

5 ευρώ

Τοποθεσία

Δημοτικό θέατρο Αλεξανδρούπολης
Λεωφόρος Δημοκρατίας 306, 68100 Αλεξανδρούπολη

Διοργανωτής

Θίασος Σκιών «Τα παραμύθια του Καραγκιόζη»
QR Code

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.