“Ο Κύκλος με την Κούκλα”: κουκλοθεατρική παράσταση στην Κομοτηνή

Στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κομοτηνής,οι REDICOLO παρουσιάζουν την κουκλοθεατρική παράσταση Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου στις 11:30,στο Πολιτιστικό Κύτταρο – Rex.

* ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ*

Ένα καλομαθημένο (ή και κακομαθημένο, θα μπορούσε να πει κανείς) πλουσιοκόριτσο, η Λολίτα, καταστρέφει την κούκλα της και την πετάει. Ένα άλλο κορίτσι, φτωχότερο σε παιχνίδια αλλά πλουσιότερο σε αγάπη, η Πάκα, τη βρίσκει, την φτιάχνει και την κάνει δική της. Ξαφνικά, όμως, η Λολίτα εμφανίζεται και τη θέλει πίσω! Ποια από τις δύο είναι δίκαιο να κρατήσει την κούκλα; Με την ενεργή συμμετοχή των παιδιών και τη βοήθεια κουκλών και ηθοποιών, θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στο δύσκολο αυτό ερώτημα και να δώσουμε τη «σολομώντεια λύση».

Βασισμένο στο κλασικό αριστούργημα «Ο κύκλος με την κιμωλία», το έργο φέρνει, με απλότητα και ευαισθησία, τα σημαντικά ζητήματα της ιδιοκτησίας και της δικαιοσύνης στον κόσμο των παιδιών, μέσα από μια παράσταση καθηλωτική, στην οποία πρωταγωνιστούν οι καινούριες μας ΓΙΓΑΝΤΟκουκλες!

Κείμενο: Αλφόνσο Σάστρε

Σκηνοθεσία: REDICOLO ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΥΚΛΑΣ

Σχεδιασμός – Κατασκευή κουκλών: REDICOLO ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΥΚΛΑΣ

Μουσική: Δέσποινα Καλπενίδου, Γιάννης Μόμτσιος

​ΠΑΙΖΟΥΝ

Δέσποινα Καλπενίδου, Γιάννης Μόμτσιος

​Διάρκεια παράστασης: 50 λεπτά

Ηλικίες: 4-12 ετών

Περισσότερα για την παράσταση: https://www.redicolo.com/kyklos

Date

Δευτέρα 30 Δεκ 2019

Time

11:30

Cost

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ετικέτες

παιδιά δημοτικού

Τοποθεσία

Θέατρο "Λάκη Λαζόπουλου" πρώην ΡΕΞ
Κατηγορίες
QR Code

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.