Όταν το παιχνίδι συναντά την παράδοση!

΄Όταν η παράδοση και το παιχνίδι συναντιούνται, το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό! Ειδικά όταν το στοιχείο αυτό της παράδοσης είναι η φορεσιά και ειδικότερα, όταν τα μοντέλα που φορούν τις φορεσιές δεν ξεπερνούν τα 8 εκατοστά!!!


Τα γνωστά playmobil φορούν τα καλά τους και ταξιδεύουν για 5 μέρες στην ακριτική Ν. Ορεστιάδα. Μαζί τους και ο δημιουργός της όμορφης συλλογής των “playmogreek”, Πέτρος Καμινιώτης.


Η Στέγη Ελληνικού Λαϊκού Πολιτισμού Ν. Ορεστιάδας, συνεπής στις δράσεις της, οργανώνει και αυτόν το Δεκέμβρη, εκδήλωση σχετικά την φετινή της θεματολογία που είναι “το παιχνίδι”.


Στις 4-5-6-7 και 8 Δεκεμβρίου 2019, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της εισόδου του κινηματογράφου “Αλέξανδρος”, θα φιλοξενήσει την έκθεση παραδοσιακών ενδυμασιών σε μινιατούρες των playmogreek. Φορεσιές από την ηπειρωτική, νησιωτική αλλά και προσφυγική Ελληνική Παράδοση, ταξινομημένα θεματικά, θα μας γυρίσουν στο παρελθόν δίνοντάς μας μια εικόνα του τότε, σε μια θεματική και διαφορετική έκθεση.


Θα σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, από τις 10:00-14:00 και από τις 17:00 ως τις 21:00 καθ όλη τη διάρκεια αυτού του 5νθημέρου.


Για ομάδες παιδιών από σχολεία ή τμήματα από πολιτιστικούς συλλόγους, θα παρακαλούσαμε για το σωστό προγραμματισμό, να επικοινωνήσετε στο τηλ: 6932474800 ή στο stegi-orestiada@outlook.com,

Date

Τετάρτη 4 Δεκ 2019

Time

17:00 - 21:00

Cost

Πώληση εισιτηρίων από Στέγη Ελληνικού Λαϊκού Πολιτισμού Ν. Ορεστιάδας
Κατηγορίες
QR Code

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.