Η ΚΛΑ προβάλλει στον Φλοίσβο “Παχνίδια Ζευγαριών”

Η πρόταση της Κινηματογραφικής Λέσχης Αλεξανδρούπολης από την Πέμπτη 2 Ιουλίου έως και την Κυριακή 5 Ιουλίου στις 22.00 είναι η γαλλική κομεντί “Παιχνίδια Ζευγαριών“. Όπως κάθε βράδυ, σας περιμένουμε στο ωραίο και δροσερό περιβάλλον του θερινού κινηματογράφου “Φλοίσβος” από τις 21.00.

Σύνοψη

Συζυγικές σχέσεις σε κρίση. Αστοί μεσήλικες που αντιμετωπίζουν με αγωνία καθημερινά προβλήματα του πρώτου κόσμου. Απιστίες, ψέματα, ψεύτικα χαμόγελα και μια επίπλαστη αίσθηση ευτυχίας. Και πέρα από όλα αυτά, ένας εκδοτικός κόσμος που μεταβάλλεται, νέες τεχνολογίες που ανατρέπουν τις ισορροπίες και λογοτεχνικές αφηγήσεις που εμπνέονται από την αληθινή ζωή των ηρώων.Αυτός είναι ο κόσμος του «Παιχνίδια Ζευγαριών», ένας κόσμος που αλλάζει και με ανθρώπους της βιομηχανίας (της λογοτεχνίας, της πολιτικής, του θεάματος) να προσπαθούν συνεχώς να ανακαλύψουν ποια είναι η σωστή επιλογή την κάθε δεδομένη στιγμή.

Ο Γκιγιόμ Κανέ είναι ένας επιτυχημένος εκδότης που διατηρεί εξωσυζυγική σχέση με την κοπέλα του, που έχει αναλάβει την επέκταση του εκδοτικού οίκου στον ψηφιακό τομέα. Η δε σύζυγός του, Ζιλιέτ Μπινός, πρωταγωνιστεί ήδη στην τρίτη σεζόν ενός διάσημου τηλεοπτικού σίριαλ,  με τη σειρά της και η ίδια εμπλέκεται με έναν συγγραφέα που αντλεί κάθε νέα ιστορία του από τις ερωτικές του περιπέτειες. Όπως είναι αναμενόμενο, οι μυστικές ζωές και των δύο θα δώσουν αφορμή για αρκετά χαριτωμένα περιστατικά και μικρές παρεξηγήσεις, με έναν τρόπο όμως μετρημένο που δείχνει ότι ο Ασαγιάς δεν έχει ακριβώς στο μυαλό του τη δημιουργία μιας κωμωδίας παρεξηγήσεων.

Date

Πέμπτη 2 Ιούλ 2020

Time

22:00
Φλοίσβος, Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος Αλεξανδρούπολης

Τοποθεσία

Φλοίσβος, Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος Αλεξανδρούπολης
Δημοτική πλαζ Αλεξανδρούπολης
Κατηγορίες
Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης

Διοργανωτής

Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης
Email
http://www.kla.gr
QR Code

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.