Μάθημα Kizomba με τον Μαρίνο Καραφωτίου και την Κατερίνα Μαλούση στην Αλεξανδρούπολη

Ο Μαρίνος Καραφωτίου και η Κατερίνα Μαλούση παραδίδουν μαθήματα Kizomba τα τελευταία 6 χρόνια. Πέρσι ξεκίνησαν να παραδίδουν και μαθήματα Bachata.

Δεν αποκαλούν τους εαυτούς τους δασκάλους αλλά χορευτές, προβάλλοντας το επιχείρημα ότι έχουν πολλά να μάθουν για το είδος χορού που μονοπώλησε το ενδιαφέρον τους τα τελευταία χρόνια.

Αυτή η κοινή αγάπη τους ένωσε ως χορευτικό ζευγάρι. Είναι πιστοποιημένοι instructors από τον διάσημο χορευτή Albir Rojas.

Εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους γύρω από τα βήματα της Kizomba και της Bachata παρακολουθώντας μαθήματα από τους καλύτερους δασκάλους:
Albir Rojas
Daniel-Desiree
Luis-Andrea
Ataca-Alamane

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια παραδίδουν μαθήματα στους συλλόγους «Εργαστήρι Λάτιν ΦΕΞ» της Ξάνθης και τον “Alma Libre” της Κομοτηνής. Παράλληλα, έχουν πραγματοποιήσει πολυάριθμα σεμινάρια σε συλλόγους της Περιφέρειας ΑΜΘ τα τελευταία 6 χρόνια.

Λίγα λόγια για την Κατερίνα….
Ξεκίνησε να χορεύει από τα 4 της χρόνια ισορροπώντας σε φιγούρες του μοντέρνου χορού του hip hop και του RnB.

Στην ενηλικίωση της, κατά την διάρκεια των σπουδών της στο Southampton μαγεύτηκε από την Salsa Cubana και την Bachata.

Σε ένα ταξίδι της παρακολούθησε ένα μάθημα του Albir Rojas στα πλαίσια ενός φεστιβάλ και στράφηκε προς την Kizomba.

Λίγα λόγια για τον Μαρίνο….
Η μουσική σε συνδυασμό με την κινησιολογία μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον του Μαρίνου. Για αυτό το λόγο επί 7 χρόνια παρακολουθούσε μαθήματα Capoeira. Όταν αποφάσισε να ακολουθήσει το μονοπάτι του χορού, έκανε μαθήματα Salsa, Bachata και Αργεντίνικο Tango. Και όταν έψαχνε την έκφραση μετά από την κίνηση παρακολουθούσε μαθήματα θεάτρου και ερμήνευε διαφορετικούς χαρακτήρες. Όταν σε ένα μάθημα χορού γνώρισε την Kizomba αφοσιώθηκε σε αυτό το είδος.
Η αγάπη του Μαρίνου και της Κατερίνας για την Kizomba αποτυπώνεται στις χορογραφίες που ετοιμάζουν για τους μαθητές τους, ως δημιουργική έκφραση!

Date

Σάββατο 8 Φεβ 2020

Time

19:30 - 20:30

Τοποθεσία

Baila Conmigo Alexandroupolis
Κωνσταντινουπόλεως & Βοσπόρου Αλεξανδρούπολη

Διοργανωτής

Baila Conmigo Alexandroupolis
Phone
693 656 6300
QR Code

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.