Οι NIGHTSTALKER επιστρέφουν στην Αλεξανδρούπολη Special guests : The Answer?

Οι γερόλυκοι της ελληνικής heavy rock σκηνής ανεβαίνουν και πάλι βόρεια στην αγαπημένη τους Αλεξανδρούπολη, για να θυμίσουν σε όλους πόσο απλό είναι το ροκ, όταν το κάνεις με την ψυχή σου, όταν δίνεις όλο σου το είναι πάνω στη σκηνή.

Με το εξαιρετικό καινούργιο τους άλμπουμ «Great Hallucinations» στις αποσκευές, οι θρυλικοί heavy rockers επιστρέφουν στη σκηνή του Κυβερνείου για το απόλυτο ροκ πάρτυ!

Οι κιθάρες είναι όπως πάντα βαριές, αλλά διαστημικές και ψυχεδελικές ταυτόχρονα. Το μπάσο είναι πάντα groovy με έντονο παίξιμο. στα μετόπισθεν, τα εθιστικά beats δένουν μαγικά τις μελωδίες και δίνουν το ρυθμό. Όλα μαζί με τη δύναμη των φωνητικών του Argy είναι το μυστικό της μουσικής των Nightstalker. Η απλότητα του Raw rock ‘n roll, τα εκπληκτικά riffs και η ηλεκτρική ομίχλη είναι αυτά που κράτησαν το συγκρότημα για περισσότερα από 20 χρόνια και το αποδεικνύουν σε κάθε τους ζωντανή εμφάνιση.

NIGHTSTALKER:
https://nightstalker.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/nightstalkerband/
https://www.youtube.com/user/seeyouburn/featured

—————————————————————–

Οι THE ANSWER? έχοντας συμπληρωθεί ένα χρόνος από την κυκλοφορία του άλμπουμ “…And It’s Already Tomorrow” και ανοίγοντας τη περσινή χρονιά λάιβ μεγάλων συγκροτημάτων, ήρθε η στιγμή να τους απολαύσουμε ζωντανά τώρα και με τους Nightstalker!

Δημιουργούνται στα μέσα του 1995, όταν ο Λευτέρης ντράμερ και ιδρυτικό μέλος των ιστορικών πλέον Middle Fingers (Lazy Dog Records) και ο Κώστας στο μπάσο,επίσης μέλος των Middle Fingers από εκείνη τη χρονιά και μετέπειτα, αφού βρέθηκαν να μένουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη
αποφασίζουν παράλληλα για τη δημιουργία ενός άλλου σχήματος.

Έτσι στις αρχές του 1996 αναλαμβάνει κιθάρα και φωνή ο Κώστας, στα ντραμς παραμένει ο Λευτέρης και επιστρατεύοντας έναν φίλο, τον Αλέκο (μέλος διαφόρων συγκροτημάτων από την ακριτική πόλη) στο μπάσο, δημιουργούν ένα δυναμικό τρίο τους ”The Answer?”

Αυτό το ταξίδι κρατάει τα πρώτα 11 χρόνια με πολλές πρόβες, ποτά, αγάπη και πολλά όμορφα δικά τους κομμάτια,
ηχογραφημένες κασέτες στο προσωπικό τους χώρο, live εμφανίσεις,κάποιες με Λευκή Συμφωνία, Τσομπάνα Rave, Γκούλαγκ αλλά και τους θρυλικούς Dead Moon (USA) στη τελευταία τους περιοδεία.Με την προσθήκη ενός ακόμα κιθαρίστα, πραγματοποιούν την κυκλοφορία του πρώτου τους, ομώνυμου άλμπουμ τέλη 1999 σε δική τους διανομή.

Μετά το 2007 κι ένα διάλειμμα ορισμένων χρόνων και μουσικών αναζητήσεων, αποφασίζουν, το 2014,
με τη προσθήκη πάλι δεύτερης κιθάρας στο βασικό τρίο, να συνδυάσουν ξανά τις μουσικές τους εμπειρίες, συνεχίζοντας το ταξίδι που άφησαν στη μέση,με τη μπάντα να έχει εκτός των άλλων κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις με ονόματα όπως UNIVERSE 217, BATTLEME (USA), MR HIGHWAY BAND, NAXATRAS, ΧΑΤ ΤΡΙΚ, ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, BAD MOVIES, VODKA JUNIORS να συμμετέχει πλέον ενεργά στο δυναμικό τις κολεκτίβας Aza Records, να παρουσιάζεται στης συλλογή της “A Call to Instruments vol.3” ενόψει και τις κυκλοφορίας του δεύτερου άλμπουμ τους με τίτλο “…And It’s Already Tomorrow” τον Ιανουάριο του 2019 από τη B-otherside records.

THE ANSWER?:
https://theanswer-greekband.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/TheAnswer.greekband/
https://www.youtube.com/channel/UCtQ-Mzoo1ympiC0T4p9NQnQ

Παρασκευή 15 Μαΐου 2020
Special guests : The Answer? – greek band
Κυβερνείο (Νικηφόρου Φωκά, Αλεξανδρούπολη)
Πόρτες: 21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
• 10€ (προπώληση/ταμείο)

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
• Κυβερνείο
• Βιβλιοχαρτοπωλείο Βαταμίδη vbooks.gr


Date

Παρασκευή 15 Μάι 2020

Time

21:00

Cost

10 ευρώ
Κυβερνείο

Τοποθεσία

Κυβερνείο
Νικηφόρου Φωκά 2Α, Αλεξανδρούπολη
Κατηγορίες
QR Code

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.