Κατηγορίες
θέατρο κεντρική παιδιά προτάσεις

Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι από το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και παράδοσης

Θεατρικό Εργαστήρι για παιδιά 8-15 ετών πρόκειται να λειτουργήσει το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στην Ξάνθη

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του πρόκειται να λειτουργήσει Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι υπό την επίβλεψη του εκπαιδευτικού κ. Σταύρου Ράικου.

Σκοπός του Παιδικού Θεατρικού Εργαστηρίου είναι τα παιδιά να χρησιμοποιούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, να αποφορτίζονται από την καθημερινότητα, να βρίσκουν διεξόδους εκφραστικής επικοινωνίας και να έρχονται σε επαφή με το θέατρο μέσω της υποκριτικής, του αυτοσχεδιασμού, του τραγουδιού και  της δραματοποίησης κειμένου.

Σταδιακά με την εξέλιξη των μαθημάτων θα προετοιμάζεται και η παράσταση του εργαστηρίου. Θα επιλεγεί από κοινού με τους συμμετέχοντες ένα θεατρικό έργο και θα συνεχιστεί η διδασκαλία και το “χτίσιμο” των ρόλων.

Επομένως, θα πραγματοποιηθούν πρόβες, γενικές δοκιμές με τους απαραίτητους φωτισμούς, θα κατασκευαστούν τα σκηνικά και τα κοστούμια και, τελικά,το θεατρικό εργαστήρι θα ανεβάσει τη δική του παράσταση.

Το Εργαστήρι θα λειτουργήσει με ένα τμήμα, για παιδιά 8-15 ετών, κάθε Κυριακή και ώρα 10:00 – 13:00.

Υπεύθυνος Εργαστηρίου ο εκπαιδευτικός κ. Σταύρος Ράικος.

Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ τον μήνα και θα ισχύει ειδική προσφορά, «ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ-ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 15%»

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 25410-29282 από τις 09:30 μέχρι τις 13:00 και στο 25410-26635 από τις 17:30 μέχρι τις  20:30, από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Το Εργαστήρι θα λειτουργήσει μετά την 15η Ιανουαρίου 2020.