Η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης προβάλλει: Ραντεβού στην «Belle Epoque»

Με τη γαλλική ρομαντική κομεντί Ραντεβού στην «Belle Epoque» σε σκηνοθεσία του Nicolas Bedos ξεκινά τις θερινές προβολές της στον Φλοίσβο η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης. Η ταινία προβάλλεται από την Κυριακή 21 έως την Τετάρτη 24 Ιουνίου και η ώρα έναρξης της προβολής είναι στις 22.00.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Ο Ντανιέλ Οτέιγ (ως Βικτόρ) είναι για μια ακόμα φορά συγκινητικός στο ρόλο του,αυτή τη φορά του συζύγου που αντιμετωπίζεται με περιφρόνηση. Το ζευγάρι είναι κουρασμένο από το χρόνο κι ο Βικτόρ έχει εγκαταλείψει τον εαυτό του. Όταν η γυναίκα του Μαριαν (αυτοκρατορική η Φανι Αρνταν) τον διώχνει από το σπίτι τους, βρίσκει διέξοδο στην υπηρεσία «Ταξιδιώτες του Χρόνου», μια επιχείρηση η οποία με παχυλή αμοιβή διοργανώνει θεματικές βραδιές ιστορικής αναπαράστασης. Ζητάει
λοιπόν την ανασύσταση του μπαρ «Belle Epoque» στη Λυών του 1974, και συγκεκριμένα την ημέρα που πρωτογνώρισε εκεί τη σύζυγο του.

Ο σκηνοθέτης Νικολά Μπεντός έχοντας την έμπνευση, την ικανότητα αλλά και τη βοήθεια εμβληματικών ηθοποιών, δημιουργεί μια ταινία που ξεχειλίζει από ομορφιά,χιούμορ και ζεστασιά και καταλήγει σε μια στοργική απολογία του παρελθόντος προς το παρόν. Το σενάριο κινείται με χιουμοριστικές ανατροπές ανάμεσα στο ρεαλισμό και τη φαντασία, προσφέροντας άλλοτε στιγμές ταύτισης και άλλοτε συγκίνησης.

Για λόγους προστασίας και αποφυγής συνωστισμού ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος Φλοίσβος θα είναι ανοιχτός από τις 9μμ και τα μέλη της ΚΛΑ θα σας περιμένουν στο δροσερό και καταπράσινο περιβάλλον του Φλοίσβου για ποτάκι και κουβεντούλα..

Είσοδος στις συνήθεις προβολές: 3€ για φοιτητές, άνεργους και πολύτεκνους, 4€ για τα μέλη και 5€ για όλους τους άλλους.

Ραντεβού στην «Belle Epoque» / La Belle Epoque
Γαλλία, 2019
Ρομαντική κομεντί, Διάρκεια:115’
Σκηνοθέτης: Nicolas Bedos
Ηθοποιοί: Ντανιέλ Οτέιγ, Φανι Αρνταν

Date

Κυριακή 21 Ιούν 2020

Time

22:00

Cost

5€ ,3€φοιτητές/άνεργοι/πολύτεκνοι, 4€μέλη
Φλοίσβος, Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος Αλεξανδρούπολης

Τοποθεσία

Φλοίσβος, Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος Αλεξανδρούπολης
Δημοτική πλαζ Αλεξανδρούπολης
Κατηγορίες
Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης

Διοργανωτής

Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης
Email
http://www.kla.gr
QR Code

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.