Θεατρικός Μονόλογος “Freddie” από την Κλεοπάτρα Εμμανουήλ στην Αλεξανδρούπολη

Υπόθεση:
Η Σίρλει Τζόουνς, μια νεαρή κοπέλα στην Αγγλία του 80, έχοντας γνωρίσει από νεαρή ηλικία την σκληρή πλευρά της ζωής, όπου η κακοποίηση, η ενδοοικογενειακή βία και η απαξίωση των αξιών της ζωής είναι καθημερινότητα, αρπάζει την ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή όταν ερωτεύεται τον νεαρό Ντέιβι. Το σκάει μαζί του με την ελπίδα και τα όνειρα της να δυναμώνουν και πάλι ώσπου ένα απρόσμενο γεγονός έρχεται να αλλάξει τη ζωή της.
Ο ερχομός του μωρού της, Freddie, θα αλλάξει τις ισορροπίες του ζευγαριού με αποτέλεσμα ο Ντέιβι να γίνει βίαιος, επιθετικός και προσβλητικός. Όταν το ζευγάρι χωρίζει και η Σίρλει αρχίζει να εκδίδεται για να επιβιώσουν, ο Ντέιβι επιστρέφει για να πάρει το μωρό. Τότε η Σίρλει κρίνεται ανίκανη και ακατάλληλη από το κράτος να μεγαλώσει το 13 μηνών παιδί της. Μπροστά στο αδιέξοδο και μη έχοντας άλλη ελπίδα η Σίρλει σκοτώνει τον μικρό Freddie.

Όταν η ίδια συνέρχεται από μια αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας, είναι κλεισμένη και έτοιμη να δικαστεί στην φυλακή. Το έργο είναι η αληθινή ιστορία της Σίρλει Τζόουνς που η ίδια είχε διηγηθεί σε μια συγκρατούμενη της, η οποία έγινε μεταγενέστερα η μία εκ των δύο συγγραφέων του έργου.
Το έργο είναι διασκευή του θεατρικού έργου «JORDAN».

Δείτε το trailer εδώ:

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μιχάλης Τιγκιρίδης
ΕΡΜΗΝΕΙΑ: Κλεοπάτρα Εμμανουήλ
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: Άννα Ανεμογιάννη
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ B: Γιώτα Γιαλαμά
ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Σμαρώ Κυριακοπούλου
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μιχάλης Τιγκιρίδης
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: F.K.M.B PRODUCTIONS

Απευθύνεται σε ενήλικες

Date

Σάββατο 21 Δεκ 2019

Time

21:30 - 23:00

Cost

είσοδος 10 ευρώ/προπώληση 8 ευρώ

Ετικέτες

ενήλικοι
Art attack axd

Τοποθεσία

Art attack axd
Μηδείας 2 Αλεξανδρούπολη
Κατηγορίες
QR Code

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.