“Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας” στο ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής

Η ΔΚΕ ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής σε συνεργασία με την Εταιρεία Θεάτρου Θέση θα παρουσιάσει στην Κομοτηνή την Τετάρτη 11 και την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020, το έργο του William Shakespeare

Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας

Η Εταιρεία Θεάτρου Θέση, από το Νοέμβριο του 2016 συνεχίζει την επιτυχημένη της παραγωγή  “Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας, έχοντας παρουσιάσει με μεγάλη επιτυχία το δημοφιλές έργο του Shakespeare σε παιδιά και ενήλικες, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το κλασσικό έργο του William Shakespeare, μεταφράζεται και διασκευάζεται από την ίδια την ομάδα. Οι πέντε ηθοποιοί, χρησιμοποιώντας ελάχιστα σκηνικά αντικείμενα, μάσκες, ζωντανή μουσική, στοιχεία παντομίμας και αυτοσχεδιασμούς,  υποδύονται όλους τους ρόλους του έργου. Με χιούμορ, απλότητα, ευθύτητα και σεβασμό στην γλώσσα του ποιητή συνθέτουν μια παράσταση γεμάτη έρωτα, κωμικοτραγικές καταστάσεις, μαγεία, ξωτικά και ανθρώπινη αφέλεια.Το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας είναι ένα έργο που εύκολα γοητεύει ανθρώπους κάθε ηλικίας. Ο συγγραφέας συμπλέκει έντεχνα τον κόσμο του παραμυθιού με τον αληθινό κόσμο.

Η Εταιρεία Θεάτρου Θέση είναι μια ομάδα νέων ηθοποιών, απόφοιτων της δραματικής σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, που ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο του 2015. Αποτελείται από τους : Τρυφωνία Αγγελίδου, Διαμαντή Αδαμαντίδη, Αχιλλέα Αναγνώστου, Γιάννη Σαμψαλάκη, Μαρία Χάνου. Το “Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας” σε σκηνοθεσία Μιχάλη Σιώνα είναι η πρώτη τους παραγωγή, η οποία μέσα σε λίγους μήνες απέσπασε θετικές κριτικές και αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό.

Θα δοθούν δύο παραστάσεις την Τετάρτη 11 και την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 στις 9 το βράδυ στην αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής.

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.

Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε στο 25310-37770. Προπώληση εισιτηρίων από τα γραφεία του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, εργάσιμες ημέρες και ώρες

Date

Τετάρτη 11 Μαρ 2020

Time

21:00

Cost

10 ευρώ
ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής

Τοποθεσία

ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής
Γεωργίου Κονδύλη 30, Κομοτηνή
Κατηγορίες
QR Code

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.