“ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ” του Δημήτρη Ψαθά από το Θεατρικό Εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας “Διόνυσος”

Το Θεατρικό εργαστήρι Ν.Ορεστιάδας “Διόνυσος” στο πλαίσιο των εορτασμών της συμπλήρωσης τριάντα χρόνων λειτουργίας και με αφορμή τα 40 χρόνια από το θάνατο του συγγραφέα (1979-2019), η παράσταση αφιερώνεται στη μνήμη του.

Το πάντα επίκαιρο, πολυμεταφρασμένο στο εξωτερικό αλλά και πολυπαιγμένο έργο του Δημήτρη Ψαθά «Ζητείται ψεύτης» ανεβαίνει στο θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ στη Νέα Ορεστιάδα από αυτό το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και για όλα τα επόμενα Σαββατοκύριακα μέχρι το τέλος του έτους, από την Κεντρική Σκηνή του Θεατρικού Εργαστηρίου Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ.

Η κορυφαία πολιτική σάτιρα του Δημήτρη Ψαθά πραγματεύεται τις πελατειακές σχέσεις των πολιτικών με τους ψηφοφόρους τους, διακωμωδώντας μία από τις πτυχές της ελληνικής πολιτικής ζωής. Ο Θεόδωρος Πάρλας ή Ψευτοθόδωρος δηλώνει επαγγελματίας ψεύτης και έρχεται από το χωριό του στην πρωτεύουσα για δουλειά. Μια τυχαία συμπλοκή στο λεωφορείο και μια γροθιά που θα δώσει σε έναν επιβάτη θα του ανοίξουν διάπλατα τον δρόμο για μια λαμπρή καριέρα ως ιδιαίτερος του βουλευτή Θεόφιλου Φερέκη . Μια καριέρα που βασίζεται στα ασύστολα και κραυγαλέα ψέματα τα οποία σκαρφίζεται, προκειμένου να δικαιολογεί τις απραγματοποίητες υποσχέσεις του βουλευτή προς τους ψηφοφόρους του.

Date

Σάββατο 30 Νοέ 2019

Time

21:00
Θέατρο Διόνυσος

Τοποθεσία

Θέατρο Διόνυσος
Orestou 76 Ορεστιάδα
Κατηγορίες

Διοργανωτής

Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ
QR Code

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.