«Παγανοί και Καρκάντζαλοι» ζωντανεύουν στις αφηγήσεις της Σάσας Βούλγαρη στο Δημοτικό Θέατρο Σουφλίου

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) με αφορμή τον εορτασμό των Χριστουγέννων, οργανώνει δράσεις για τους μικρούς φίλους στο Μουσείο Μετάξης, στην Κεντρική Πλατεία και στην Αίθουσα Δημοτικού Θεάτρου Σουφλίου.

Θρύλους και παραδόσεις για πλάσματα του Κάτω Κόσμου, που μια φορά το χρόνο βγαίνουν για να μας συναντήσουν… θα διηγηθεί η Σάσα Βούλγαρη το Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου (ώρες 09:3010:30 και 11:0012:00 ) στο Δημοτικό Θέατρο Σουφλίου.

Οι καλικάντζαροι δεν είναι πάντα αστείοι! Είναι άγριοι, τρομακτικοί, αλλόκοτοι και λιγδεροί. Άλλοτε είναι θεόρατοι κι άλλοτε μια σπιθαμή. Αλλά είναι πάντα πεινασμένοι, πάντα έτοιμοι για καυγάδες, μαγαρισιές, χαλασιές και βρομίσματα.

Η αφηγήτρια Σάσα Βούλγαρη θα ζωντανέψει, για μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μοναδικά χριστουγεννιάτικα παραμύθια για καλικάντζαρους, τα πιο αστεία αλλά και τρομακτικά πλάσματα των ελληνικών Χριστουγέννων.

Κακομούτσουνοι και πάντα πεινασμένοι, έτοιμοι για καυγά και για χορό. Πώς τα καταφέρνει μια κοπέλα να γλυτώσει από αυτούς;

Πώς γίνεται να τη γεμίσουν με μαλάματα και μεταξωτά; Πώς τα βγάζει πέρα μαζί τους ένα μυλωνάς;

Και τί αλέθει ο μαγικός τους μύλος;

Date

Δευτέρα 16 Δεκ 2019

Time

09:30 - 12:00

Cost

απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής

Ετικέτες

παιδιά δημοτικού
QR Code

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.