“Σούπερ ήρωες που σώζουν τη Γη!” Πρόγραμμα για την ανακύκλωση από το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus ΔΠΘ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ορεστιάδας

SUPER HEROES SAVING THE EARTH / ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΣΩΖΟΥΝ ΤΗ ΓΗ

Το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ESN DUTH) διοργανώνει δύο εκδηλώσεις με θέμα την ανακύκλωση σε συνεργασία με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ορεστιάδας στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus In Schools.

Κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας θα προβληθεί ένα βίντεο σχετικά με την ανακύκλωση και θα πραγματοποιηθεί ένα παιχνίδι μέσω του οποίου θα διδάξουμε στα παιδιά γιατί η ανακύκλωση είναι σημαντική, τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε ανακύκλωση και τρόπους με τους οποίους θα μειώσουμε την χρήση πλαστικού στην καθημερινή ζωή μας!

***Αν ενδιαφέρεστε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας μας ή με την υπεύθυνη της εκδήλωσης, Κατερίνα Κυριακοπούλου**

——————————————————————————————-
Λίγα λόγια για το πρόγραμμα Erasmus In Schools:

Το πρόγραμμα Erasmus In Schools στοχεύει στην αλληλεπίδραση μαθητών με φοιτητές που μετακινήθηκαν με το πρόγραμμα Erasmus+ ,έτσι ώστε να μεταδώσουν την εμπειρία τους από τη συμμετοχή σε προγράμματα κινητικότητας, την εμπειρία να ζεις σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, την επίδραση και τη σημαντικότητα αυτής στη ζωή τους. Να μάθουν πως κατάφεραν να συνυπάρξουν με διαφορετικές κουλτούρες, να μάθουν από αυτές και να αγκαλιάσουν τη διαφορετικότητα. Με το Erasmus in Schools σπάμε στερεότυπα!

Date

Πέμπτη 12 Δεκ 2019

Time

09:00 - 13:00

Ετικέτες

παιδιά δημοτικού

Τοποθεσία

1ο Δημοτικό Σχολείο Ορεστιάδας
Σκρα 63, Ορεστιάδα 682 00

Διοργανωτής

Δίκτυο Φοιτητών Erasmus ΔΠΘ
QR Code

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.