Τα Βριλ & Droogs live στο Κυβερνείο στην Αλεξανδρούπολη

Την ερχόμενη Τρίτη (10/12) στο Κυβερνείο θα συμβεί κάτι το συνταρακτικό. Στις 22:00 θα ξεκινήσει το live που θα ξεσηκώσει την Αλεξανδρούπολη! Τα Βριλ έρχονται για την παρθενική τους εμφάνιση ως fullband παρέα με τις (γνωστές πλέον στην πόλη) Droogs! Για να πάρετε μία γεύση, δείτε πως αυτοπροσδιορίζονται οι δύο μπάντες:

DROOGS

Ήταν ήσυχο καλοκαίρι. Εξεταστική. Αλλά ξαφνικά εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε συγκρότημα. Ούτε που ξέρουμε πως ξεκίνησε…but we’ll teach you well our little droogies!

ΤΑ ΒΡΙΛ

Τα Βριλ είναι μία… περίεργη υπόθεση. Είναι μία νεογέννητη παρέα/μπάντα, η οποία αποτελείται από τέσσερις κάφρους που το παίζουν μουσικοί. Σκοπός τους είναι να κάνουν το κοινό να χορέψει, να γελάσει και ίσως να προβληματιστεί από τους στίχους τους. Έχουν αρκετά δικά τους τραγούδια που δε ντρέπονται να παίξουν μπροστά σε κόσμο αλλά και αρκετές διασκευές στις οποίες έχουν βάλει τις δικές τους πινελιές. Η μουσική τους έχει στοιχεία από Ska, Punk, Rock (ουάου, τι δήλωση) αλλά αν κάποιος καταφέρει να περιγράψει ακριβώς το είδος τους, έχουν υποσχεθεί ότι θα τον κεράσουν μπύρα. Τα Βριλ (όχι ΟΙ Τα Βριλ, μάθετέ το επιτέλους) αποτελούνται από τους:

Ηγετική κιθάρα/ φωνητικά: Αλέξιος Γραμμενίδης
Ρυθμική κιθάρα/ φωνή: Μιχάλης Ζούγουλος
Μπάσο: Γιώργος Κτενίδης
Τύμπανα: Βασίλης Παπαθωμάς Καζατζίδης

Date

Τρίτη 10 Δεκ 2019

Time

22:00
Κυβερνείο

Τοποθεσία

Κυβερνείο
Νικηφόρου Φωκά 2Α, Αλεξανδρούπολη
Κατηγορίες
QR Code

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.