Βέβηλος & Anser live στη Λέσχη Κομοτηναίων !

Βέβηλος & Anser live στο Υπόγειο της Λέσχης Κομοτηναίων

Το “Βιβλίο των Τεσσάρων Στοιχειών” συναντά το “Άδυτο” σε μια σπάνια ζωντανή συνεργασία!

On Decks DJ Magnum

Πότε; Κυριακή 10 Νοέμβρη 2019
Που; Υπόγειο της Λέσχη Κομοτηναίων
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00. Ώρα έναρξης: 21.30
Προπώληση-Ταμείο: 10 ευρώ

Για τον Βέβηλο και τον Anser δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Δύο MC’s με δύο και πλέον δεκαετίες πορείας στον Ελληνικό hip hop χάρτη, με πορείες παράλληλες σε επίπεδο θεματολογίας και συνέπειας ακόμη και αν δεν είχε τύχει να συναντηθούν καλλιτεχνικά. Μέχρι πρόσφατα.

Μία συνεργασία τους στον τελευταίο δίσκο του Βέβηλου, «Το βιβλίο των τεσσάρων στοιχειών», με το «Άμα ρωτήσουν που χάθηκα», ένα κομμάτι που αγαπήθηκε όσο λίγα από την hip hop κοινότητα την φετινή χρονιά, τους έφερε κοντά μέσα από περιορισμένες ζωντανές εμφανίσεις, σφραγίζοντας μία πανέμορφη συνεργασία, που έχει να προσφέρει πολλά καλλιτεχνικά, καθώς τόσο ο Βέβηλος όσο και ο Anser, με τον δίσκο του «Άδυτο», σφράγισαν τους τελευταίους μήνες του 2018 και το 2019, με δύο κυκλοφορίες που απέδειξαν περίτρανα, ότι το αυθεντικό hip hop, που ξυπνά συνειδήσεις βρίσκεται εδώ, μακριά από πρόζα και επιδείξεις πλούτου.

Την Κυριακή 10 Νοέμβρη 2019 και συγκεκριμένα Υπόγειο της Λέσχη Κομοτηναίων
, οι δύο σπουδαίοι MC’s θα βρεθούν μαζί επί σκηνής σε μαραθώνιο πρόγραμμα, όπου θα παρουσιάσουν κομμάτια από όλη τους τη δισκογραφία.

Date

Κυριακή 10 Νοέ 2019

Time

21:00 - 12:00

Cost

Προπώληση-Ταμείο: 10 ευρώ
Λέσχη Κομοτηναίων

Τοποθεσία

Λέσχη Κομοτηναίων
Βενιζέλου 52, 691 00 Κομοτηνή
Κατηγορίες
QR Code

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.