Η Εύα Κανατά για μια βραδιά με επιλεγμένο ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο στην Κομοτηνή

Η Εύα Κανατά, καλλιτέχνης από την Αλεξανδρούπολη και πρώτη τραγουδίστρια των Stavento θα είναι κοντά μας την Παρασκευή 7/2 στις 22.00 για να μας ταξιδέψει με επιλεγμένα τραγούδια ξένου και ελληνικού ρεπερτορίου, vintage διασκευές, jazz, swing, ballads και alternative μελωδίες!
Μαζί της στα πλήκτρα και στο σαξόφωνο ο Μπάμπης Χαραλαμπίδης.

Η Εύα έχει πλατιές μουσικές επιρροές από ένα ευρύ φάσμα ηχοχρωμάτων. Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στη μουσική ακούγοντας trip hop, το οποίο αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και ο τρόπος που τραγουδάει είναι στα πρότυπα ξένων ακουσμάτων.

Το 2011 κυκλοφόρησε από την Sony music το “Summer in Love” με τεράστια απήχηση σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, καθώς ξεπέρασε συνολικά τα 4.000.000 χτυπήματα στο you tube κερδίζοντας έτσι μια θέση στα Top 20 Summer Hits του 2011.

Λίγο αργότερα, από τα μέσα του 2012 ανήκει στο δυναμικό της Ισπανικής εταιρίας Housearth Records από την οποία κυκλοφόρησε 2 νέα τραγούδια το “Love me” & “Paradise”(vocal edit) που ανήκουν στην House μουσική σκηνή,μιας και η Εύα εκτός από ελληνικό γράφει και αγγλικό στίχο.


Στις 7/2/14 εμφανίστηκε στη σκηνή του “The Voice of Greece” ερμηνεύοντας το “Σ’ αγαπώ μπορεί” της Δήμητρας Γαλάνη, αφήνοντας κοινό και συναδέλφους της με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Date

Παρασκευή 7 Φεβ 2020

Time

22:00
Λέσχη Κομοτηναίων

Τοποθεσία

Λέσχη Κομοτηναίων
Βενιζέλου 52, 691 00 Κομοτηνή
Κατηγορίες
QR Code

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.