Η Ζωή Τηγανούρια ερμηνεύει «LiveforLovers» στην Αλεξανδρούπολη

Η Ζωή Τηγανούρια συνθέτης & σολίστ ακορντεόν έρχεται στην Αλεξανδρούπολη για ένα και μόνο live στο Κυβερνείο, τη Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, ημέρα των ερωτευμένων, ώρα 9:30 μ.μ.

Θα μας παρουσιάσει μια παράσταση με τίτλο «LiveforLovers» με τον εξαιρετικό Γιάννη Τσαρσιταλίδη στην ερμηνεία, με ρεπερτόριο από τη προσωπική της δισκογραφία, βασισμένο σε Tango, Παραδοσιακά, & Βαλκανικά κομμάτια. Ασφαλώς από το ρεπερτόριο δε θα λείπει η «Γενοκτονία» το τραγούδι της σε συγκινητικούς στίχους του Πασχάλη Μπούρα, για το οποίο ο πρόεδρος Δημοκρατίας κος Προκόπης Παυλόπουλος υποδέχτηκε την συνθέτιδα στο Προεδρικό Μέγαρο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.


Επίσης, στο ρεπερτόριο συμπεριλαμβάνονται κομμάτια από το αφιέρωμα που πραγματοποιεί αυτή τη περίοδο στο Στέλιο Καζαντζίδη με κουαρτέτο εγχόρδων.


Ασφαλώς θα ακουστούν οι αγαπημένες συνθέσεις της «Κόρη γλυκιά» και «Δεν ξέρω γιατί» σε στίχους του Κωνσταντίνου Ρωμανίδη και το “Σαμοθράκης Βήμα” σε στίχους του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως-Τραϊανουπόλεως & Σαμοθράκης κ.κ. Άνθιμου, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα στην καινούρια παραγωγή της ZoeMusic «Παραδοσιακοί χοροί Σαμοθράκης με τον Δημήτρη Τηγανούρια» ως BonusTrack με την ερμηνεία του π. Βασίλειου Κολέτσα.
Στο πιάνο o σολίστ Μάνος Κιτσικόπουλος απόφοιτος Βρετανικής Ακαδημίας και στα κρουστά ο Στέλιος Γενεράλης.
Τιμή εισιτηρίου: 10 Ευρώ

Date

Παρασκευή 14 Φεβ 2020

Time

21:30

Cost

10 ευρώ
Κυβερνείο

Τοποθεσία

Κυβερνείο
Νικηφόρου Φωκά 2Α, Αλεξανδρούπολη
Κατηγορίες
QR Code

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.