Ο Θέμης Παναγιωτίδης & band για μια βραδιά στην Αλεξανδρούπολη

Συστάσεις ΔΕ χρειάζονται, αφού έπειτα από το πρώτο του live στις 6 Δεκεμβρίου, όχι απλά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά χαρακτηρίστηκε το καλύτερο live που έχει γίνει ποτέ στο SoHo Absolutely Fabulous! Έτσι, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου μετά τις 22:00, ο δημοφιλής καλλιτέχνης, επιστρέφει στο πιο hot stage της πόλης, για ακόμα μία δυνατή βραδιά με πολύ τραγούδι και χορό, παρέα με τους καταπληκτικούς του μουσικούς & συνεργάτες!

Να θυμίσουμε ότι ο νεαρός και ανερχόμενος τραγουδοποιός από τη Θεσσαλονίκη, έχοντας ξεκινήσει το μακρύ ταξίδι του στο λαϊκό τραγούδι και κερδίζοντας τις εντυπώσεις στα ξεσηκωτικά lives που πραγματοποιεί σε ολόκληρη την Ελλάδα, κυκλοφόρησε μία υπέροχη μπαλάντα, με τίτλο «Δεν Είναι Απλό», σε στίχους του γνωστού δημιουργού μεγάλων επιτυχιών Θάνου Παπανικολάου και μουσική του ίδιου του Θέμη. Στο δε video-clip, εμφανίζεται σε μία συμμετοχή-έκπληξη, η Ναταλία Δραγούμη, που ερμηνεύει έναν συγκινητικό μονόλογο, στην αρχή και στο τέλος.

Αυτή την υπέροχη μπαλάντα και άλλες μεγάλες επιτυχίες γνωστών καλλιτεχνών, θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στο SoHo την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου μετά τις 22:00!

Κάντε την κράτηση σας εγκαίρως στα τηλέφωνα: 6989225006 & 2551088134

Date

Παρασκευή 31 Ιαν 2020

Time

22:00

Τοποθεσία

Soho Absolutely Fabulous
Λεωφ. Δημοκρατίας 300-302, 68100 Αλεξανδρούπολη
Κατηγορίες
QR Code

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.