Φιλανθρωπική βραδιά: Christmas night with Daughters of Penelope Alexandroupolis

Το Τμήμα των Θυγατέρων της Πηνελόπης Αλεξανδρούπολης «ΕΥΡΥΔΙΚΗ D 427» την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, στις 20.30 μ.μ., διοργανώνει χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική βραδιά στο PICO BY NIGHT (Λ. Δημοκρατίας 328, Αλεξανδρούπολη).

Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για τη διαμόρφωση και τον εξοπλισμό του ειδικού χώρου αναμονής παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που αξιολογούνται στο Κέντρο Εκπαιδευτικής Συμβουλευτικής Υποστήριξης – Κ.Ε.Σ.Υ. Έβρου και για τη διανομή τροφίμων σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η φιλανθρωπική μας βραδιά θα ξεκινήσει με fashion show της σχεδιάστριας Κατερίνας Σαακίδου και των καταστημάτωνKAZANALBA- FINE JEWELRY, ILMIOSHOES, ΑΝΔΡΙΚΗ ΜΟΔΑ – ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ και OPTICSKEVORK. Η επιμέλεια κομμώσεων και μακιγιάζ των μοντέλων της επίδειξης θα γίνει από το StyleStudio – ΚΑΡΙΝΕ ΤΟΝΙΑΝ και η make up artist ΕΡΜΙΟΝΗ ΓΚΑΛΜΠΕΝΗ.

Στην συνέχεια της βραδιάς θα υποδεχτούμε στην σκηνή τους μουσικούς: Στέλιο Βραχιόλογλου, Κωνσταντίνα Καραγιαννίδου και Θοδωρή Κωνσταντινίδη.

Τιμή εισόδου: 12 ευρώ (περιλαμβάνει απεριόριστη κατανάλωση κρασιού με finger food).

Τηλέφωνο κρατήσεων Pico by night : 25510 24700

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, θα γίνει λαχειοφόρος αγορά για την κλήρωση ενός ταξιδιού 5 ημερών στην Βουδαπέστη – Βιέννη για δύο άτομα και για πολλά άλλα δώρα.

Χορηγοί της βραδιάς και των δώρων που θα κληρωθούν στην λαχειοφόρο αγορά είναι: η σχεδιάστρια μόδας Κατερίνα Σαακίδου, το κατάστημα κοσμημάτων «KAZANALBA – FINE JEWELRY», το κατάστημα υποδημάτων «ILMIO», το κατάστημα οπτικών «OPTICSKEVORK», το κατάστημα ανδρικής μόδας «ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ» και το ταξιδιωτικό γραφείο «ΚASAPIDISTOURS».

Date

Τετάρτη 11 Δεκ 2019

Time

20:30

Cost

12 ευρώ (κρασί με finger food).
Κατηγορίες
QR Code

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.